Bramborový salát Ensaladilla rusa
15 min.
Ingredience
- 400gramůBrambory vařené ve slupce
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusMrkev
- 115gramůHrášek mražený
- 2kusyPaprika sterilovaná
- 200gramůTuňák v oleji
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžícePetržel
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do salátové mísy vsypeme papriky nakrájené na proužky (trochu ponecháme na ozdobu). Přidáme ve slupce uvařené, oloupané a na kostky nakrájené brambory, vařenou, na kostičky nakrájenou mrkev, povařený hrášek, okapaného tuňáka z konzervy a nakonec majonézu. Vše zlehka promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Salát upravíme na talíř nebo na mísu, ozdobíme zbylými proužky paprik, čtvrtkami natvrdo vařených vajec a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.