Bramborový salát Ensaladilla rusa

15 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do salátové mísy vsypeme papriky nakrájené na proužky (trochu ponecháme na ozdobu). Přidáme ve slupce uvařené, oloupané a na kostky nakrájené brambory, vařenou, na kostičky nakrájenou mrkev, povařený hrášek, okapaného tuňáka z konzervy a nakonec majonézu. Vše zlehka promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Salát upravíme na talíř nebo na mísu, ozdobíme zbylými proužky paprik, čtvrtkami natvrdo vařených vajec a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.