Bramborový salát s letní zeleninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme brambory, hotové brambory zcedíme a necháme vychladnout. Uvařit dáme i vajíčka, oloupeme a počkáme, až vychladnou.
  • 2
    Na malé kousky nakrájíme ředkvičky, cibuli, vychladlé brambory a vejce.
  • 3
    Vše promícháme společně s natrhaným hlávkovým salátem, bílým jogurtem, smetanou, šťávou z citrónu a solí.
  • 4
    Hotový salát dáme zhruba na jednu hodinu do chladničky a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.