Bramborový salát s letní zeleninou
25 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 200gramůBrambory
- 90gramůŘedkvička
- 1litrVoda pitná
- 200mililitrůJogurt bílý
- 2lžíceZakysaná smetana
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme brambory, hotové brambory zcedíme a necháme vychladnout. Uvařit dáme i vajíčka, oloupeme a počkáme, až vychladnou.
- 2Na malé kousky nakrájíme ředkvičky, cibuli, vychladlé brambory a vejce.
- 3Vše promícháme společně s natrhaným hlávkovým salátem, bílým jogurtem, smetanou, šťávou z citrónu a solí.
- 4Hotový salát dáme zhruba na jednu hodinu do chladničky a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.