Bramborový salát s majonézou z vařeného žloutku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
40 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory nakrájíme na kolečka a okurky na tenké plátky.
  • 2
    Příprava majonézy: jeden uvařený žloutek utřeme s máslem spolu se žloutkem z čerstvého vejce, osolíme, přidáme nastrouhanou cibuli, opepříme, po lžičkách přimícháme olej a citrónovou šťávu.
  • 3
    Hotovou majonézu smícháme s bramborami a okurkami a necháme dvě hodiny uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.