Brambory dušené s paprikou a rajčatovým protlakem

45 min.
Německo

Ingredience

    • 100gramůCibule
    • 1kilogramBrambory
    • 2kusyPaprikové lusky čerstvé
    • 100gramůTuk
    • 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 20gramůProtlak rajčatový
    • 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na kostky a dusíme je na tuku a osmažené cibuli.
  • 2
    Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky. Když změknou, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem s rozmíchaným protlakem.
  • 3
    Vše ještě dusíme, až se tekutina vsákne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.