Brambory pečené pomalu

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1361 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
142 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozehřejeme v hrnci vhodném do trouby.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 190 °C.
  • 3
    Oloupané brambory (podle velikosti vcelku nebo přepůlené) naskládáme do rozehřátého, ale ne rozpáleného oleje.
  • 4
    Dáme do trouby a pozvolna smažíme dozlatova.
  • 5
    Kuřecí prsa okořeníme dle chuti a osmažíme na másle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 7. 10. 2015
Brambory pečené pomalu
Brambory pečené pomalu jsou vynikající, jen mi přišlo zdlouhavé to pečení, ale od toho se jmenují pečené pomalu. Příště dám raději přednost bramborám pečeným rychleji (hlavně když u stolu sedí nedočkaví hladovci). Ale i tak je recept skvělý.