Brambory pečené s nivou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
250 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velké syrové brambory zhruba stejné velikosti dobře očistíme, opláchneme a osušíme. Poté je rozkrojíme, vydlabeme střed, do otvoru vložíme tolik hrubě nastrouhané nivy, abychom udělali kopeček.
  • 2
    Takto připravené brambory vložíme do zapékací mísy vymazané máslem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na mírném plameni. Až v závěru pečení zvýšíme teplotu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.