Brambory v rajčatové omáčce

0 min.

Ingredience

    • 500gramůBrambory vařené
    • 30gramůTuk
    • 500mililitrůRajčatová šťáva
    • 1špetkaCukr krupice
    • 1špetkaSůl
    • 1hrstCeler - nať
    • 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
902 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
31 g
Sacharidy
146 g
Vláknina
13 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme jíšku z mouky a tuku. Rozředíme ji rajčatovou šťávou. Přidáme cukr, sůl a povaříme.
  • 2
    Přidáme oloupané a nakrájené brambory, nakrájené lístky celeru a necháme přejít 2x varem.
  • 3
    Na talířích posypeme osmahnutou cibulkou.
  • 4
    Můžeme podávat s klobásou či párkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.