Brambory v rajčatové omáčce
0 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory vařené
- 30gramůTuk
- 500mililitrůRajčatová šťáva
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1hrstCeler - nať
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
902 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
31 g
Sacharidy
146 g
Vláknina
13 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Připravíme jíšku z mouky a tuku. Rozředíme ji rajčatovou šťávou. Přidáme cukr, sůl a povaříme.
- 2Přidáme oloupané a nakrájené brambory, nakrájené lístky celeru a necháme přejít 2x varem.
- 3Na talířích posypeme osmahnutou cibulkou.
- 4Můžeme podávat s klobásou či párkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.