Brambory zapečené s brynzou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
51 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky, pekáček vymažeme kouskem másla, na dno vyskládáme polovinu brambor, osolíme, okmínujeme, posypeme rozdrobenou brynzou, zakryjeme zbytkem plátků brambor, opět osolíme, okmínujeme, navrch položíme několik hoblinek másla a dáme do vyhřáté trouby zapéct. Zapékáme asi 20 minut.
  • 2
    Hotové brambory s brynzou naporcujeme, upravíme na talíře, a doplníme scezenou nakládanou zeleninou nebo čalamádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.