Brambory zapečené s rajčaty a masem I
50 min.
Ingredience
- 1kilogramBrambory vařené
- 300gramůKuřecí maso vařené
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 500gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1šálekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme a spolu s bramborami nakrájíme na plátky. Na hrubo nasekáme maso.
- 2Zapékací mísu vymastíme máslem a vrstvíme do ní brambory, maso, rajčata. Vrstvy střídáme a každou osolíme. Vložíme do předehřáté trouby, a jakmile se začne pokrm péci, přelijeme osoleným mlékem s rozkvedlanými vejci. Pečeme do červena a povrch během pečení pokapeme máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.