Brambory zapečené s rajčaty a masem I

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata oloupeme a spolu s bramborami nakrájíme na plátky. Na hrubo nasekáme maso.
  • 2
    Zapékací mísu vymastíme máslem a vrstvíme do ní brambory, maso, rajčata. Vrstvy střídáme a každou osolíme. Vložíme do předehřáté trouby, a jakmile se začne pokrm péci, přelijeme osoleným mlékem s rozkvedlanými vejci. Pečeme do červena a povrch během pečení pokapeme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.