Bretaňský chléb
195 min.
Ingredience
- 300gramůMouka chlebová
- 10gramůSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 240mililitrůVoda pitná
- 5gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
- 100gramůMouka pohanková
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, chlebovou a pohankovou mouku a promícháme. Nakonec přidáme sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme na program základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.