Bretaňský ovesný chléb
206 min.
Ingredience
- 350mililitrůVoda pitná
- 40mililitrůMed včelí
- 60mililitrůOlej olivový
- 200gramůMouka ovesná
- 25gramůChlebový kvásek
- 5gramůSůl
- 75gramůOvesné vločky
- 450gramůMouka chlebová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme ovesnou a pšeničnou mouku, ovesné vločky, sůl a vmícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb, necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.