Brioškový chléb s arašídy a zázvorem
205 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 450mililitrůMléko polotučné
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 80gramůCukr třtinový
- 650gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 6gramůZázvor mletý
- 40gramůArašídová pomazánka
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
125 mg
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, přilijeme mléko, přidáme změklé máslo, třtinový cukr, sůl, strouhaný zázvor a arašídovou pomazánku a nakonec tmavou mouku. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.