Brioškový chléb s grenadinou
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1decilitrSirup Monin - grenadina
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůMáslo čerstvé
- 180mililitrůMléko polotučné
- 10gramůDroždí sušené
- 50gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo, mléko a ušlehaná vejce. Přidáme mouku, cukr, sůl a grenadinu. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na sladký chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.