Brioškový chléb s javorovým sirupem a čokoládou
196 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůČokoláda bílá
- 1decilitrSirup javorový
- 50gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 250mililitrůMléko polotučné
- 10gramůDroždí sušené
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
4 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, rozpuštěným máslem i javorovým sirupem, přidáme sůl a hladkou mouku. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme kousky bílé čokolády a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.