Brioškový chléb s kandovaným zázvorem

206 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 5gramůSůl
    • 60gramůZázvor kandovaný
    • 50gramůCukr krupice
    • 80gramůMáslo čerstvé
    • 300mililitrůMléko polotučné
    • 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vlijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přispypeme droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme na kousky nakrájený kandovaný zázvor a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.