Brioškový chléb s kandovaným zázvorem
206 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 60gramůZázvor kandovaný
- 50gramůCukr krupice
- 80gramůMáslo čerstvé
- 300mililitrůMléko polotučné
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vlijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přispypeme droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme na kousky nakrájený kandovaný zázvor a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.