Brioškový chléb s kávovinou

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 400mililitrůMléko polotučné
    • 5gramůSůl
    • 25gramůChlebový kvásek
    • 50gramůMáslo čerstvé
    • 50gramůCukr třtinový
    • 650gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
    • 2kusyVejce slepičí
    • 5mililitrůKávový extrakt - tekutý
    • 60gramůCaro nápoj
    • 6gramůSkořice mletá
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
539 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidám rozměklé máslo, sůl, třtinový cukr, mouku, kávový extrakt, skořici a čekankový prášek Caro. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.