Brioškový chléb s kávovinou
205 min.
Ingredience
- 400mililitrůMléko polotučné
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCukr třtinový
- 650gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 2kusyVejce slepičí
- 5mililitrůKávový extrakt - tekutý
- 60gramůCaro nápoj
- 6gramůSkořice mletá
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
539 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidám rozměklé máslo, sůl, třtinový cukr, mouku, kávový extrakt, skořici a čekankový prášek Caro. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.