Brioškový chléb se švestkami a kešu
195 min.
Ingredience
- 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 130gramůŠvestky
- 60gramůOřechy Kešu
- 20gramůMáslo čerstvé
- 210mililitrůVoda pitná
- 10gramůDroždí sušené
- 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb. Po zaznění signálu přidáme rozpůlené vypeckované švestky i kešu ořechy a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.