Brioškový chléb z Martiniku
206 min.
Ingredience
- 400mililitrůMléko plnotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 50gramůCukr třtinový
- 650gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 60gramůKakao - prášek
- 40gramůMandlová pasta
- 4mililitryTresť vanilková
- 25gramůChlebový kvásek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
16 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidáme rozměklé máslo, třtinový cukr, hladkou mouku, kakaový prášek, sůl, mandlovou pastu a vanilkovou tresť.
- 2Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.