Briošky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
20 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 160 °C.
  • 2
    Všechny ingredience, počínaje od tekutých, dáme do pekárny a zvolíme program „těsto“.
  • 3
    Hotové těsto rozdělíme na kousky a tvoříme briošky. A na válu necháme ještě 30 minut kynout. Potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme mákem.
  • 4
    V předehřáté troubě pečeme dozlatova. Upečené briošky necháme vychladnout na tácu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.