Briošky pečené ve formě

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr utřeme s vejci a změklým máslem, přidáme rozdrobené droždí, sůl, mléko a směs promícháme.
  • 2
    Poté přidáváme hladkou mouku a vypracujeme těsto, které necháme v teple vykynout.
  • 3
    Po vykynutí zpracujeme nasekané sušené ovoce a vytvoříme bochánky ve velikosti dlaně.
  • 4
    Naskládáme je do formy na biskupský chlebíček a necháme vykynout. Poté pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.