Briošky plněné čokoládou

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
35 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, rozpuštěným máslem, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a sušené droždí, hnětením vypracujeme na hladké těsto. Tabulku čokolády rozlámeme na proužky a každý zabalíme do kusu těsta, které jsme rozdělili na 5 dílů. Hotové briošky rozložíme na plech, necháme hodinu kynout. Pečeme 20 minut v troubě, vyhřáté na 200 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.