Broskve máčené

30 min.
Francie

Ingredience

    • 900gramůBroskve
    • 200mililitrůSherry brandy
    • 200mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 40gramůCukr moučkový
    • 20mililitrůTresť vanilková
    • 60gramůMarmeláda meruňková
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, vyndáme pecky a nakrájíme na osminky. Broskve vložíme do misky, zasypeme cukrem, zalijeme brandy, likérem, vanilkovou esncí a necháme 20 minut máčet.
  • 2
    Broskve upravíme na talířky, do šťávy přimícháme trochu marmelády a šťávou broskve přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.