Broskve plněné nivou a ořechy

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava náplně: Máslo dáme do misky, utřeme do pěny, přidáme nastrouhanou nivu. Obě suroviny důkladně promícháme. Přimícháme nastrouhanou kyselou okurku, půlku drobně nasekaných ořechů a vše dohromady smícháme. Nakonec náplň dochutíme nasekaným koprem a podle potřeby rozředíme zakysanou smetanou.
  • 2
    Na talířky naskládáme listy ledového salátu, naaranžujeme bobulky hroznového vína. Půlky kompotovaných broskví oloupeme, střed každé naplníme připravenou náplní. Povrch náplně posypeme zbylými ořechy, ozdobíme kouskem petrželky a hotové jídlo servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.