Broskve plněné nivou a ořechy
15 min.
Ingredience
- 100gramůSalát ledový
- 100gramůHroznové víno
- 100gramůKompot broskvový
- Náplň
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 50gramůOřechy vlašské
- 2lžíceZakysaná smetana
- 20gramůKopr čerstvý
- 30gramůPetržel kudrnka
- 50gramůOkurky nakládané
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Příprava náplně: Máslo dáme do misky, utřeme do pěny, přidáme nastrouhanou nivu. Obě suroviny důkladně promícháme. Přimícháme nastrouhanou kyselou okurku, půlku drobně nasekaných ořechů a vše dohromady smícháme. Nakonec náplň dochutíme nasekaným koprem a podle potřeby rozředíme zakysanou smetanou.
- 2Na talířky naskládáme listy ledového salátu, naaranžujeme bobulky hroznového vína. Půlky kompotovaných broskví oloupeme, střed každé naplníme připravenou náplní. Povrch náplně posypeme zbylými ořechy, ozdobíme kouskem petrželky a hotové jídlo servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.