Broskve pod sněhem
20 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 2lžíceCukr krupice
- 2lžíceMandle plátky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené broskve rozpůlíme, vypeckujeme, urovnáme do máslem vymazané zapékací misky. Vložíme na 3 minuty pod rozehřátý gril v troubě.
- 2Z bílků ušleháme pevný sníh, zlehka do něj vmícháme cukr a plátky mandlí. Sněhovou hmotu naneseme na půlky broskví a znovu vložíme pod gril na 2 - 3 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.