Broskve s ananasem

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecky. Broskve vložíme do misky, zalijeme horkým sirupem a necháme vychladnout. Ananas nakrájíme na kostičky, může být i z kompotu, zakapeme višňovým likérem a necháme chvilku uležet. Do pohárků vložíme porce zmrzliny, navrch položíme půlky okapaných broskví a zasypeme kostičkami ochuceného ananasu.
  • 2
    Pohárky před podáváním vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.