Broskve s brandy
5 min.
Ingredience
- 1kilogramBroskve
- 400gramůCukr krupice
- 300gramůBrandy peach
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1124 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
264 g
Vláknina
8 g
Cukr
238 g
Postup přípravy
- 1Nejprve očistíme broskve, které nakrájíme na kostky. Broskve důkladně smícháme s cukrem. Čisté sklenice plníme připravenými broskvemi. Nakonec zalijeme sklenici brandy a důkladně uzavřeme.
- 2Vložíme do chladničky dnem vzhůru a druhý den otočíme.
- 3Broskve necháme v chladničce asi 7 dní, poté můžeme konzumovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.