Broskve s malinovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny, cukr a pomerančovou šťávu rozmixujeme v mixéru. Směs propasírujeme sítem a vzniklou malinovou omáčku necháme stranou.
  • 2
    Na 200 stupňů rozehřejeme troubu. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a položíme na něj půlky broskví. Na každou polovinu broskve dáme kousíček másla, posypeme třtinovým cukrem a zakápneme medem. Dáme zapéct na 10 minut.
  • 3
    Poté broskve rozdělíme na talířky a podáváme s malinovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.