Broskve s malinovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 30gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceCukr krupice
- 2lžíceMed včelí
- 125gramůMaliny
- 30gramůCukr třtinový
- 4lžícePomerančová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1Maliny, cukr a pomerančovou šťávu rozmixujeme v mixéru. Směs propasírujeme sítem a vzniklou malinovou omáčku necháme stranou.
- 2Na 200 stupňů rozehřejeme troubu. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a položíme na něj půlky broskví. Na každou polovinu broskve dáme kousíček másla, posypeme třtinovým cukrem a zakápneme medem. Dáme zapéct na 10 minut.
- 3Poté broskve rozdělíme na talířky a podáváme s malinovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.