Broskve s malinovým pyré

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme horkou vodou, rychle ochladíme studenou vodou, oloupeme, rozpůlíme, vyndáme pecky, broskve vložíme do misky, zasypeme cukrem a zakapeme brandy. Necháme odležet.
  • 2
    Omyté maliny rozmixujeme, polovinu přimícháme ke zmrzlině a polovinu smícháme se smetanou a vyšleháme do pěny.
  • 3
    Do vychlazených pohárků vložíme zmrzlinu, navrch položíme broskve a ozdobíme malinovou pěnou.
  • 4
    Dezert podáváme velmi vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.