Broskve s rybízovou marmeládou

20 min.
Francie

Ingredience

    • 300gramůBroskve
    • 50mililitrůSherry brandy
    • 100mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 300gramůZmrzlina vanilková
    • 80gramůMarmeláda rybízová
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme, oloupeme, rozkrojíme napůl a vypeckujeme. Broskve vložíme do misky, zakapeme brandy a likérem. Necháme uležet.
  • 2
    Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny, nevrch položíme broskve, šťávu z misky po broskvích smícháme s rybízovou marmeládou a porce v pohárcích přelijeme.
  • 3
    Dezert podáváme velmi vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.