Broskve s rybízovou marmeládou
20 min.
Ingredience
- 300gramůBroskve
- 50mililitrůSherry brandy
- 100mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
- 300gramůZmrzlina vanilková
- 80gramůMarmeláda rybízová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Broskve spaříme, oloupeme, rozkrojíme napůl a vypeckujeme. Broskve vložíme do misky, zakapeme brandy a likérem. Necháme uležet.
- 2Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny, nevrch položíme broskve, šťávu z misky po broskvích smícháme s rybízovou marmeládou a porce v pohárcích přelijeme.
- 3Dezert podáváme velmi vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.