Broskve s vinnou pěnou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, vypeckované broskve nakrájíme na dílky, posypeme 20g cukru a vychladíme.
  • 2
    Žloutky, 1 bílek, víno a 60g cukru smícháme a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Směs necháme vychladnout.
  • 3
    Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka jej vmícháme do vychladlé směsi.
  • 4
    Broskve rozdělíme do pohárů a přelijeme vinnou pěnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.