Broskve s vinnou pěnou
20 min.
Ingredience
- 80gramůCukr krupice
- 4kusyBroskve
- 2decilitryVíno bílé
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Omyté, vypeckované broskve nakrájíme na dílky, posypeme 20g cukru a vychladíme.
- 2Žloutky, 1 bílek, víno a 60g cukru smícháme a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Směs necháme vychladnout.
- 3Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka jej vmícháme do vychladlé směsi.
- 4Broskve rozdělíme do pohárů a přelijeme vinnou pěnou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.