Broskve se šlehačkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 8kusůPiškoty cukrářské
    • 250gramůKompot broskvový
    • 0,5decilitrRum
    • 30gramůMandle
    • 200gramůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3273 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
113 g
Sacharidy
528 g
Vláknina
10 g
Cukr
299 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané kompotované broskve dáme na dno pohárů. Pokapeme je rumem a ozdobíme ušlehanou smetanou.
  • 2
    Do každé porce po stranách zapíchneme piškoty a povrch posypeme oloupanými a na nudličky nasekanými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.