Broskve v rumu

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
5 g
Cukr
142 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve naskládáme do misky. V hrnci svaříme vodu a přelijeme ní broskve v misce. Necháme vychladnout, nepůlíme, ale oloupeme a necháme v celku.
  • 2
    Celé broskve naskládáme do větších sklenic, zasypeme cukrem, zalijeme rumem a sklenice zavíčkujeme. Čtyři dny sklenice obracíme víčkem dolů, aby se cukr roztopil rovnoměrně. Následovně sklenice odložíme na chladné a tmavé místo, kde je uskladňujeme delší dobu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.