Broskve ve víně
23 min.
Ingredience
- 600gramůBroskve
- 400mililitrůVíno červené
- 100gramůCukr moučkový
- 100gramůŽelé rybízové
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecky. Broskve vložíme do hrnce, zalijeme vínem, přisypeme cukr a přidáme rybízové želé. Povaříme 6 až 8 minut, odstavíme z plotny a necháme chladnout.
- 2Chlazené broskve se šťávou podáváme v pohárcích na bowli se slámkou a koktejlovou lžičkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.