Broskve ve víně

23 min.
Francie

Ingredience

    • 600gramůBroskve
    • 400mililitrůVíno červené
    • 100gramůCukr moučkový
    • 100gramůŽelé rybízové
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecky. Broskve vložíme do hrnce, zalijeme vínem, přisypeme cukr a přidáme rybízové želé. Povaříme 6 až 8 minut, odstavíme z plotny a necháme chladnout.
  • 2
    Chlazené broskve se šťávou podáváme v pohárcích na bowli se slámkou a koktejlovou lžičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.