Broskve ve vinné marinádě
20 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 2lžíceCukr moučkový
- 1kusPomeranče
- 2decilitryVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Broskve rozkrojíme a vypeckujeme. Nakrájíme na plátky, dáme je do mísy a posypeme cukrem.
- 2Kůru z omytého pomeranče oloupeme a nakrájíme na tenké proužky, dáme do misky se studenou vodou a necháme odstát.
- 3Šťávu z pomeranče vymačkáme a nalijeme spolu s vínem na broskve. Necháme marinovat 1 hodinu v lednici.
- 4Vyndáme pomerančovou kůru z vody a osušíme.
- 5Broskve ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.