Broskvová marmeláda s pomeranči
25 min.
Ingredience
- 1200gramůBroskve
- 1lžíceMeduňka
- 2kusyPomeranče
- 500gramůCukr želírovací
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Dužinu nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce.
- 2Omytou meduňku (10 lístků) nasekáme. Kůru z jednoho pomeranče nastrouháme a z obou plodů vymačkáme šťávu. Vše přidáme do hrnce s broskvemi a promícháme.
- 3Vsypeme želírovací cukr a vše za stálého míchání vaříme 3 minuty. Marmeládu ihned plníme do vyvařených sklenic. Dobře uzavřeme a na 5 minut obrátíme dnem vzhůru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.