Broskvové pyré s kiwi omáčkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slijeme broskve a šťávu zachytíme. Broskve s trochou šťávy rozmixujeme. Ušleháme žloutky a práškový cukr do pěny. Želatinu namočíme do studené vody. Odměříme 250 ml broskvové šťávy a zahřejeme. Přidáme dobře vymačkanou želatinu a rozmícháme. Vmícháme žloutkový krém. Ušleháme pevnou šlehačku, přidáme ji do vychlazeného pyré. Ochutíme broskvovým likérem a uložíme do chladu. Oloupeme a rozmixujeme kiwi. Promícháme je s medem, citronovou šťávou a mátovým sirupem. Z vychlazeného krému vykrájíme noky, upravíme je na talířky a přelijeme omáčkou. Ozdobíme lístky čerstvé máty.
  • 2

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.