Broskvovo-jogurtové řezy
60 min.
Ingredience
- 75gramůČokoláda hořká
- 60gramůCorn flakes - kukuřičné
- 850gramůBroskve
- 15gramůŽelatina bílá plátky
- 450gramůJogurt bílý
- 60gramůCukr krupice
- 1kusCukr vanilka
- 2lžíceLikér broskvový
- 1hrstMeduňka
- 50gramůČokoláda mléčná
- 1kusCitrony
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Postup přípravy
- 1Formu vyložíme alobalem. Na něj rozlijeme čokoládu rozpuštěnou ve vodní lázni, smíchanou s kukuřičnými lupínky.
- 2Polovinu broskví rozmixujeme s trochou nálevu, přidáme jogurt, cukr, vanilkový cukr, kůru nastrouhanou z půlky citronu a likér. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a rozpuštěnou želatinu. Rychle promícháme a vlijeme do formy. Mezitím prokládáme plátky zbylých broskví.
- 3Dezert necháme ztuhnout v lednici, poté dozdobíme lístky meduňky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.