Broskvovo-jogurtové řezy

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu vyložíme alobalem. Na něj rozlijeme čokoládu rozpuštěnou ve vodní lázni, smíchanou s kukuřičnými lupínky.
  • 2
    Polovinu broskví rozmixujeme s trochou nálevu, přidáme jogurt, cukr, vanilkový cukr, kůru nastrouhanou z půlky citronu a likér. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a rozpuštěnou želatinu. Rychle promícháme a vlijeme do formy. Mezitím prokládáme plátky zbylých broskví.
  • 3
    Dezert necháme ztuhnout v lednici, poté dozdobíme lístky meduňky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.