Broskvový dezert z mikrovlnky
18 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 3kusyŽemle tuková
- 250mililitrůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceCukr krupice
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
4 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené broskve vypeckujeme a nakrájíme na kostky. Smícháme je s žemlemi namočenými v mléce.
- 2Připravenou směs vložíme do vhodné nádoby vymazané máslem. Zalijeme vejci utřenými s cukrem.
- 3Nádobu přiklopíme a dezert vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 6-8 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.