Broskvový džem ochucený rumem
45 min.
Ingredience
- 2kilogramyBroskve
- 1,4kilogramyCukr krystal
- 4lžíceRum
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
2 g
Cukr
104 g
Postup přípravy
- 1Zralé broskve omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a vložíme do hrnce. Zvolna podusíme doměkka. Poté prolisujeme, znovu povaříme, přisypeme cukr a za stálého míchání dál vaříme do zhoustnutí.
- 2Přilijeme rum dle chuti, promícháme a rozdělíme do skleniček. Po vychladnutí zavíčkujeme a uchováme na studeném a temném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.