Broskvový džem s rybízovou šťávou
45 min.
Ingredience
- 2kilogramyBroskve
- 1kilogramCukr krystal
- 2,5decilitryRybízový džus
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
58 g
Postup přípravy
- 1Broskve omyjeme, rozpůlíme a odstraníme pecky. Vložíme do hrnce, zalijeme rybízovou šťávou a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Poté přisypeme cukr a dál vaříme, až má džem požadovanou konzistenci.
- 2Hotový rozdělíme do skleniček, necháme vychladnout, důkladně uzavřeme a uchováme na studeném a temném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.