Broskvový koláč s vanilkovým cukrem
50 min.
Ingredience
- 80gramůMáslo čerstvé
- 120gramůCukr krupice
- 70gramůOřechy vlašské
- 20gramůKakao - prášek
- 6gramůKypřicí prášek do pečiva
- 750gramůBroskve
- 4kusyVejce slepičí
- 80gramůMouka pšeničná hrubá
- 50gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj krupici, kakao, mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva. Smícháme s utřeným máslem, cukrem a žloutky.
- 2Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
- 3Obložíme půlkami vypeckovaných broskví a zvolna pečeme.
- 4Necháme vychladnout a pocukrujeme vanilkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.