Broskvový koláč s vanilkovým cukrem

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj krupici, kakao, mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva. Smícháme s utřeným máslem, cukrem a žloutky.
  • 2
    Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
  • 3
    Obložíme půlkami vypeckovaných broskví a zvolna pečeme.
  • 4
    Necháme vychladnout a pocukrujeme vanilkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.