Broskvový kompot
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 2kilogramyBroskve
- 400gramůCukr krupice
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
56 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme broskve, nevyzrálé povaříme 3 minuty, rozpůlíme a vypeckujeme a narovnáme do vymytých sklenic.
- 2Zalijeme vychladlým cukerným roztokem z litru převařené vody a cukru.
- 3Uzavřeme a sterilujeme sklenice při 80 stupních 20 minut. Horké vyndáme a postavíme víčkem dolů.
- 4Necháme otočené do vychladnutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.