Broskvový krém s likérem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
34 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme, zchladníme studenou vodou a oloupeme. Vypeckujeme je a rozmixujeme s moučkovým cukrem a likérem.
  • 2
    Do broskvového pyré zlehka vmícháme ušlehanou smetanu. Krém rozdělíme do 4 mističek.
  • 3
    Omytou a osušenou nektarinku vypeckujeme a nakrájíme na dílky. Ozdobně upravíme na krém spolu s lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.