Broskvový krém s likérem
20 min.
Ingredience
- 50gramůCukr moučkový
- 400mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 3kusyBroskve
- 60gramůLikér broskvový
- 1kusNektarinka
- 1kusMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
34 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Broskve spaříme, zchladníme studenou vodou a oloupeme. Vypeckujeme je a rozmixujeme s moučkovým cukrem a likérem.
- 2Do broskvového pyré zlehka vmícháme ušlehanou smetanu. Krém rozdělíme do 4 mističek.
- 3Omytou a osušenou nektarinku vypeckujeme a nakrájíme na dílky. Ozdobně upravíme na krém spolu s lístky máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.