Broskvový předkrm se šunkou

16 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. V hrnci přivedeme k varu 6 dl zeleninového bujónu s bílým vínem. Jakmile se začne vařit, snížíme teplotu na minimum, ponoříme do něj půlky broskví a plátky šunky. V horkém bujónu necháme broskve se šunkou přibližně 30 sekund, poté vše opatrně vyjmeme sítem, necháme okapat.
  • 2
    Broskve položíme rozkrojenou stranou na mísu, na každou poskládáme plátek šunky, polovinu dozdobíme ozdobně pokrájenými rajčaty do tvaru růžičky a druhou polovinu ozdobně nakrájenými ředkvičkami. Vše přichytíme párátkem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.