Broskvový předkrm se šunkou
16 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 8plátkůŠunka krůtí
- 6decilitrůBujón zeleninový
- 1decilitrVíno bílé
- 4kusyRajčata
- 4kusyŘedkvička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. V hrnci přivedeme k varu 6 dl zeleninového bujónu s bílým vínem. Jakmile se začne vařit, snížíme teplotu na minimum, ponoříme do něj půlky broskví a plátky šunky. V horkém bujónu necháme broskve se šunkou přibližně 30 sekund, poté vše opatrně vyjmeme sítem, necháme okapat.
- 2Broskve položíme rozkrojenou stranou na mísu, na každou poskládáme plátek šunky, polovinu dozdobíme ozdobně pokrájenými rajčaty do tvaru růžičky a druhou polovinu ozdobně nakrájenými ředkvičkami. Vše přichytíme párátkem a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.