Broskvový šerbet

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve překrojíme a odstraníme pecky. Půlky broskví dáme do mísy, přelijeme vroucí vodou a necháme 15 minut stát. Potom broskve vyjmeme z vody, oloupeme, nakrájíme na kousky a obalíme v citronové šťávě. Rozložíme je na plech, překryjeme potravinářskou fólií a uložíme na 2 hodiny do mrazničky.
  • 2
    Zmrazené broskve rozmixujeme.
  • 3
    Do hmoty přidáme med a likér a znovu mixujeme, dokud se vše důkladně nepromíchá. Hmota by měla být dost tuhá. Upravíme ji do misek nebo pohárů, ozdobíme lístky máty a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.