Brukev v bílé omáčce s koprem

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
51 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
14 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a na kostičky nakrájíme brukve, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a osolíme.
  • 2
    Připravíme z tuku a mouky světlou jíšku, zředíme ji a povaříme s mlékem.
  • 3
    Spojíme měkké brukve s povařenou jíškou a promícháme s kysanou smetanou.
  • 4
    Do hotového pokrmu zamícháme polovinu kopru a druhou polovinou kopru posypeme brukev až na talíři.
  • 5
    Podáváme k vařenému hovězímu masu s brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.