Brukev v bílé omáčce s koprem
0 min.
Ingredience
- 5kusůKedlubna
- 40gramůTuk
- 1špetkaSůl
- 4lžíceZakysaná smetana
- 250mililitrůMléko polotučné
- 2lžíceKopr čerstvý
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
51 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
14 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a na kostičky nakrájíme brukve, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a osolíme.
- 2Připravíme z tuku a mouky světlou jíšku, zředíme ji a povaříme s mlékem.
- 3Spojíme měkké brukve s povařenou jíškou a promícháme s kysanou smetanou.
- 4Do hotového pokrmu zamícháme polovinu kopru a druhou polovinou kopru posypeme brukev až na talíři.
- 5Podáváme k vařenému hovězímu masu s brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.