Bruschetta s keříkovými rajčaty a kozím sýrem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1445 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
13 g
Sacharidy
265 g
Vláknina
7 g
Cukr
910 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 225 stupňů předehřejeme troubu. Na plech vložíme rajčata na stonku a olejem potřeme.
  • 2
    Rozdělíme na ně česnek a snítky tymiánu. 15 minut pečeme, dokud nezměknou. Rozdělíme na 4 porce.
  • 3
    Gril rozehřejeme, po obou stranách opečeme chléb dozlatova. Potřeme každý krajíček lžící tapenády, položíme na něj několik kousků kozího sýra a rajčata na stonku.
  • 4
    Potřeme vypečenou šťávou a posypeme listy bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.