Bruschetta s keříkovými rajčaty a kozím sýrem
25 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový
- 4kusyTymián sušený
- 4lžíceTapenáda se zelenými olivami
- 100gramůSýr kozí
- 1hrstBazalka
- 4kusyChléb konzumní
- 450gramůRajčata Cherry
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1445 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
13 g
Sacharidy
265 g
Vláknina
7 g
Cukr
910 mg
Postup přípravy
- 1Na 225 stupňů předehřejeme troubu. Na plech vložíme rajčata na stonku a olejem potřeme.
- 2Rozdělíme na ně česnek a snítky tymiánu. 15 minut pečeme, dokud nezměknou. Rozdělíme na 4 porce.
- 3Gril rozehřejeme, po obou stranách opečeme chléb dozlatova. Potřeme každý krajíček lžící tapenády, položíme na něj několik kousků kozího sýra a rajčata na stonku.
- 4Potřeme vypečenou šťávou a posypeme listy bazalky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.