Bruschetta s rajčaty a kozím sýrem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
8 g
Cukr
408 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 2
    Rajčata omyjeme a i s keříčkem rozložíme na plech. Pokapeme olivovým olejem, potřeme prolisovaným česnekem a poklademe snítkami tymiánu.
  • 3
    Pečeme dokud nezměknou, cca 15min. Poté je rozdělíme na čtyři díly, bez toho abychom je otrhali z keříčku.
  • 4
    Mezitím rozpálíme gril a dozlatova opečeme podélně rozkrojenou ciabattu. Každý krajíc pomažeme lžící tapenády, poklademe sýrem nakrájeným na kousky a položíme rajčata.
  • 5
    Brushettu pokapeme šťávou vypečenou z rajčat, dozdobíme lístky bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.