Brynzová polévka pikantní

20 min.
Slovensko

Ingredience

    • 1200mililitrůVoda pitná
    • 60gramůSýr Brynza
    • 60gramůChléb konzumní
    • 8gramůSůl
    • 1špetkaPaprika mletá pálivá
    • 5gramůPaprika mletá sladká
    • 60gramůCibule
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
723 mg
Cukr
765 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Starší chléb nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky.
  • 2
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme rozdrobenou pálivou brynzu, přidáme špetku pálivé papriky, mletou sladkou papriku, kroužky cibule, povaříme a odstavíme. Do talíře rozdělíme kostičky chleba a zalijeme horkou polévkou.
  • 3
    Konzumujeme ihned, dokud se chléb úplně nerozmočí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.