Brynzová polévka pikantní
20 min.
Ingredience
- 1200mililitrůVoda pitná
- 60gramůSýr Brynza
- 60gramůChléb konzumní
- 8gramůSůl
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 60gramůCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
723 mg
Cukr
765 mg
Postup přípravy
- 1Starší chléb nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky.
- 2Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme rozdrobenou pálivou brynzu, přidáme špetku pálivé papriky, mletou sladkou papriku, kroužky cibule, povaříme a odstavíme. Do talíře rozdělíme kostičky chleba a zalijeme horkou polévkou.
- 3Konzumujeme ihned, dokud se chléb úplně nerozmočí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.