Brynzová polévka s nudlemi a slaninou
30 min.
Ingredience
- 100gramůNudle široké
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 200gramůSýr Brynza
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
75 mg
Cukr
21 mg
Postup přípravy
- 1Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou.
- 2Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle, nakonec rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme.
- 3Podáváme se slaným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.