Brynzová polévka s nudlemi a slaninou

30 min.
Slovensko

Ingredience

    • 100gramůNudle široké
    • 1litrVoda pitná
    • 1lžičkaSůl
    • 200gramůSýr Brynza
    • 50gramůSlanina vepřová
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
75 mg
Cukr
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou.
  • 2
    Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle, nakonec rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme.
  • 3
    Podáváme se slaným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.